Skip to main content

BABY-G fra Casio med et helt nyt lysende udseende

Casio ure er kendt verden over for deres holdbarhed og klassiske udseende. Dette gælder også for det feminine Baby-G mærke, som blev oprettet i 1994 som et modstykke til G-Shock, der er urets “storebror”, om man så må sige. Dette mærke henvender sig primært til aktive kvinder, og bringer dem dermed en smart, dristig og sej stil. Urene er modstandsdygtige over for vand, foruden at være stødsikre, og de har stopure og daglige alarmer blandt deres mange andre funktioner. Mærket bliver ved med at overraske os med sine innovationer og det ​​sidste nye er ingen undtagelse. 

Image result for BABY-G Casio

Den 6. marts, 2014, offentliggjorde Casio at de rent faktisk er ved at udvide deres søsterlinje for G-Shock, med BA111 modellen. De er ved at indføre måder at bruge far på, der helt sikkert vil ”lyser op” på din udvalgte forårsmode. G-Shock’ets holdbarhed og modstandsdygtighed kan ses i de nye modeller, og mærket viser endnu engang tydeligt, at disse ure vil være i stand til at modstå tidens tand. 

Baby-G BA111 introducerer sine nye lyse neon farver i løbet af kvindernes måned – marts. Dette er ingen tilfældighed, da mærket ikke kun vil fejre den måned, der er tilegnet alle verdens dejlige damer, men de ønsker også at fejre ​​forårets begyndelse. Du kan vælge et ur, der har bare et lille strejf af farve, eller du kan hoppe i med begge ben og vælge et, der er lyser fuldstændig op i samme ånd som elektro musikkultur. En af de ting, der går igen, og som vi finder mest underspillet må simpelthen være harpiksremmen, der har en dejlig sort, mat finish. Skiven er monokromatisk og også sort, hvilket fungerer perfekt for at fremhæve detaljerne på bezellen og urets magenta visere. De to modeller, BA111-4A2 og BA111-3A, skaber det perfekte billede med koralfarvede og turkise remme og sorte urskiver, der virkelig lader de neonfarvede detaljer og mekanik komme til sin ret. 

De nye Baby-G Casio ure har også en godt lagdelt 3D urskive med fantastiske gear-visere, der udsender en industriel, praktisk og stærk vibe. Der er også noget at vælge imellem for de kvinder, der ønsker at se mere sofistikerede ud om dagen og gemme de lysende farver til weekendture i parken. De kan vælge den blidere magenta/sorte version. Du kan nemt finde tilbehør til det ur, du har på, ved at tilføje farverigt tøj og lysende læbestift sammen med lysende øjenskygge. 

Casio ved selvfølgelig, at det ikke bare handler om sjov, og at de er nødt til at sørge for, at deres ure stadig er holdbare og stærke. Dette er grunden til, at disse ure har Baby-G styrke og funktionalitet, som bringer en ekstra garanti for, at modellerne er modstandsdygtige over for vand og stødsikre. De nye Baby-G Casio ure har også verdenstid for 48 byer, LED belysning, 12/24-timers format, et stopur, tre alarmer og et nedtællingsur. 

Urene vil blive lanceret midt i ​​marts, og den vejledende udsalgspris vil være omkring 120 dollars. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *