Skip to main content

Miley Cyrus med Kellen Lutz – De hotteste nyheder

Miley Cyrus har sidst været i nyhederne sidst for de skøre tosserier, hun har haft gang i på scenen under forestillinger og under interviews til medierne. Selv om der muligvis er nogle af hendes fans, der mener, at hun er helt anderledes og bare eksperimenterer med galskaben, kan de fleste af dem slet ikke finde mening i dette, og det er ikke faldet i god jord med dem.

Men for ikke så længe siden var Bangerz sangerinden i søgelyset af en anden grund. Dette er bestemt noget, du vil finde interessant. Man har set den 21- årige smukke sangerinde nyde Twilight skuespiller Kellan Lutz’s selskab, og han er tilfældigvis også Liam Hemsworth’s gode kammerat. Mediekilder rapporterer, at man har set duoen hænge ud sammen og nyde hinandens selskab. Visse mennesker er endda gået så langt som at sige, at de to berømtheder muligvis har en romantisk affære.

Image result for cyrus

Og hvis dette ikke var nok for dem allesammen, inviterede Miley bøffen til en tur med overnatning fra Miami til Bahamas den 17. december. Mulighederne for, at duoen har et romantisk forhold blev styrket, da man så dem forlade det private fly sammen, men gik derfra hver til sit.

Et populært ugeblad havde også citeret, at Lutz, som vil kunne ses “The Legend of Hercules” til januar, er det rene øjenguf for Miley, og at dette er grunden til, at hun nyder hans selskab så meget. Men det, der synes så simpelt og tilfældigt, er imidlertid ikke som det forekommer. Lad os minde dig om, at Hemsworth er Miley eks-kæreste, da de slog op så sent som i september sidste år.

Så siden Kellan Lutz var Mileys eks-flammes bedste ven, ser det lidt underligt ud, at hun kommer sammen med ham. Det skal siges, at dette ikke ville komme uden spekulationer og teorier. Nogle medier havde rapporteret, at årsagen til at Miley kom sammen med Lutz var for at gøre eks-kæresten jaloux. Ved at gå ud med hans bedste ven. Det er klart, at broderpagten “bros before hoes” synes at blive krænket her.

For sit eget vedkommende har Miley klart sagt, at det ikke gjorde noget, at Lutz var Hemsworths bedste ven, og hun følte sig godt tilpas i hans selskab. En måned efter hendes tre år lange forhold med Hemsworth gik i stykker, blev det rapporteret, at hun fortalte Ellen DeGeneres, at når et kapitel i livet slutter, er det tiden at tage hul på et nyt. Dette viser godt nok, at den unge sangerinde helt er kommet over bruddet. Lad os bare bede til, at hun ikke bruger Kellan som et stykke “erstatningslegetøj”.

Hvis dette er tilfældet, er vi sikre på, at hun har travlt nok med at synge til at “afslutte det kapitel” helt. Sidste nytårsaften optrådte Miley i Times Square og bidrog til spændingen ved nytårsfesten.

Selvfølgelig vil folk nu, da det nye år er kommet, ikke blot være i stand til at tjekke Mileys nye album ud, men også til se hende støtte forskellige mode stilarter og mærker, herunder urmærker som Fossil ure.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *